Bilservice & Reparation

Moderne biler kræver moderne serviceværksteder. Som en del af Bosch Car Service har vi et omfattende udvalg af ydelser indenfor service og reparationer.

Vedligehold og kontrol af bilen

Hos os får du altid kvalitetsservice og reservedele fra Bosch til overkommelige priser, uanset om bilen kører på benzin, diesel eller elektricitet. Som den smarte bilejer du er, ved du selvfølgelig at regelmæssig service forlænger bilens levetid og giver dig færre problemer. En god tommelfingerregel er at få kontrolleret bilen før vinteren og sommeren, eller inden du kører af sted på ferie. Vi kan også udføre tilpasset service i henhold til servicehæftet eller elektronisk interval.

Mekaniske reparationer

Selv om dagens biler er højteknologiske, er der mange mekaniske komponenter, der udsættes for slid gennem årenes løb. Vi har overkommelige pakketilbud for reparation eller udskiftning af f.eks. udstødning, støddæmpere, styretøj og hjullejere. Vi reparerer eller udskifter også mekaniske motorkomponenter som kølesystemer, indsugningsdele og tand- og drivrem ved behov.

Service på benzin- og dieselbiler

Bosch er førende leverandør af moderne brændstofindsprøjtningsteknologi. Derfor kan vi tilbyde dig ekspertise og service af højeste kvalitet både for diesel- og benzinbiler. Vi udfører reparation af benzin- og dieselindsprøjtningssystemer, tændingssystemer, indsugningssystemer og udstødningssystemer, samt kontrol af emissioner og udledninger.  • FDM
  • Accept Auto
  • DBR


I forbindelse med klager eller tvist, henvises til ankenævnet for biler - www.bilklage.dk

Udviklet af seek4cars.net